Noi, echipa msg România, ne construim propriul drum în carieră și suntem conștienți de faptul că direcția pe care o urmăm depinde de noi înșine. Spiritul de echipă primează în luarea deciziilor, având ca scop creșterea sustenabilă, pe termen lung. Membrii echipei noastre beneficiază de oportunități de dezvoltare profesională și personală, într-un mediu de lucru stabil, bazat pe o relație de parteneriat.

Toate inițiativele din care facem parte, pe care le creăm și la succesul cărora contribuim în cele trei zone de focus—expertiză tehnică, ecosisteme pentru viitor și comunitate—poartă semnătura #msgbuilds.

Tech experts

msg România este un pol de competențe tehnice conceput, dezvoltat și susținut de determinarea pe care o aduc experții noștri în munca lor de zi cu zi. Cunoștințele, experiența și viziunea experților tehnici sunt pilonii care stau la baza acestui centru și prin intermediul căruia încurajăm un nou standard de performanță și recunoaștere profesională.

„După părerea mea, provocarea acestor vremuri nu este de a rămâne conectat la noutăți, ci, mai degrabă de a filtra avalanșa de informații și noutăți pentru a putea identifica și reține conținutul cu adevărat valoros și relevant.”
În cadrul proiectelor o bună parte din activitatea mea ar putea fi subsumată în categoria de “coaching tehnic” în zona de dezvoltare software cloud native și DevOps.
Află mai mult
Ceea ce încercăm noi să oferim este un template care să poată fi aplicabil pentru o serie de clienți și cazuri diferite.
Află mai mult
Cu adaptările necesare, brațul robotic dezvoltat de către echipă poate fi folosit aproape în orice industrie unde este nevoie de o structură mecanică mobilă.
Află mai mult
Compania noastră are o experiență de peste 40 de ani în dezvoltarea de aplicații dedicate industriei automotive. Ne numărăm printre companiile de top din acest sector.
Află mai mult

Expertii msg in actiune

IT Conference on SAP Technologies

TechIT Conference

Victor Ionescu @DevTalks

Communities

Facem parte dintr-un ecosistem aflat în plină dezvoltare și invitația de a contribui la creșterea lui ne onorează. Creăm și creștem comunități prin puterea exemplului și prin oportunitățile pe care le facilităm pentru cei din jur.

Proiecte CSR msg Romania

msg Heart Work

.msg Heart Work a pornit ca şi un teambulding în scop caritabil. În cadrul acestui proiect ne propunem să construim locuri de joacă pentru elevii din la școlile primare.

msg Maraton Apuseni
Let’s Donate Smiles
Acțiuni de împădurire

Acțiune împădurire 2019

Activitatea noastră de comunitate din anul 2019

0
Donatori de sânge
0
Puieți plantați
0
Kilometri alergați
0
Voluntari

Future ecosystems

Încă dinaintea acestei perioade, compania noastră îşi stabilise deja ca pilon strategic, pentru următorii ani, migrarea, respectiv implementarea de soluţii Cloud.

 

Soluţia care facilitează tranziţia spre noul mod de lucru

Plecând de la premisa că, în noua normalitate, reîntoarcerea la birou este influenţată puternic de componenta de socializare, aplicaţia permite formarea de echipe şi rezervarea spaţiilor de lucru pentru o întreagă echipă.

Mai mult
O platformă de digitalizare completă a serviciilor locale

Modulul de e-commerce al platformei facilitează vânzarea serviciilor, precum şi înregistrarea clienţilor, toate în mod contactless. În plus, soluţia poate fi integrată cu alte servicii municipale care urmează a fi digitalizate în viitor.

Mai mult