msg România

   Domenii de business

   și tehnologii

De peste 14 ani, parcurgem împreună drumul către o lume digitală, plină de oportunități atât pentru echipa noastră, cât și pentru parteneri.

Varietatea de servicii msg România demonstrează atât expertiza noastră în domeniu, cât și interesul de a oferi soluții personalizate pentru a răspunde cât mai bine nevoilor clienților noștri. Dezvoltarea de produse digitale, modernizarea infrastructurilor și a sistemelor, auditarea calității software, crearea de sisteme de automatizare a proceselor, precum și prestarea de servicii de consultanță tehnică și de business sunt doar câteva dintre abilitățile cu care ne mândrim.

Tehnologii

Folosim un mix de tehnologii, metodologii și instrumente ce pot fi adaptate ușor la cerințele și nevoile diverse ale clienților noștri. Astfel, suntem complet echipați pentru a dezvolta soluții pentru afaceri, aplicații web și mobile, dar și pentru a facilita sau optimiza anumite procese, cum ar fi migrarea datelor în Cloud sau automatizarea testelor de calitate a codului. Echipa noastră dezvoltă, menține și îmbunătățește în permanență aceste platforme folosind tehnologii Front-end, Back-end, Cloud ș.a.

Big Data

Machine Learning

Artificial Intelligence

Cloud Technologies

Java EE

DevOps

SAP ABAP

Autonomous Driving

SAP HANA

Clienți

Ei sunt cei care aduc în permanență oportunități de dezvoltare a portofoliului nostru, ne stimulează pasiunea pentru tehnologii noi și ne sprijină să găsim soluții pentru viitor.

Volkswagen Group

Daimler AG

BMW Group

Audi AG

Zürich Reinsurance

Allianz AG

Munich RE

Jungheinrich

Te afli în căutarea unui rol tehnic care să-ți permită să explorezi cele mai performante tehnologii? Ai ajuns în locul potrivit. Vezi oportunitățile de carieră disponibile acum…