msg România este mai mult decât un furnizor de soluții IT. Misiunea noastră este de a construi un viitor digital care să încurajeze creativitatea, colaborarea și dezvoltarea la nivel personal și profesional. De aceea, acordăm încredere deplină membrilor echipei noastre în a-și crea parcursul potrivit și a conduce către inovație. Plecăm întotdeauna de la premisa că puterea stă în mâinile fiecărui membru, motiv pentru care avem și rezultate spectaculoase.

msg România este mai mult decât un furnizor de soluții IT. Misiunea noastră este de a construi un viitor digital pentru oameni care îndrăznesc să aspire la inovație. Mediul nostru de lucru încurajează creativitatea, colaborarea și dezvoltarea la nivel personal și profesional a membrilor echipei noastre.

Toate inițiativele din care facem parte, pe care le creăm și la succesul cărora contribuim în cele trei zone de focus—expertiză tehnică, ecosisteme pentru viitor și comunitate—poartă semnătura #msgbuilds.

Tech experts

Spiritul nostru antreprenorial și flexibilitatea, în special cea oferită oportunităților de formare, au susținut o cultură organizațională bazată pe reinventare pentru ca msg să poată îndeplini constant nevoile partenerilor, clienților și ale echipei.

msg România este un pol de competențe tehnice conceput, dezvoltat și susținut de experții noștri. Cunoștințele, experiența și viziunea experților tehnici sunt pilonii ideilor noastre. Prin activitatea noastră încurajăm un nou standard de performanță și recunoaștere profesională.

În cadrul proiectelor o bună parte din activitatea mea ar putea fi subsumată în categoria de “coaching tehnic” în zona de dezvoltare software cloud native și DevOps.
În cadrul proiectelor o bună parte din activitatea mea ar putea fi subsumată în categoria de “coaching tehnic” în zona de dezvoltare software cloud native și DevOps.
Află mai mult

Ceea ce încercăm noi să oferim este un template care să poată fi aplicabil pentru o serie de clienți și cazuri diferite.

Află mai mult

Cu adaptările necesare, brațul robotic dezvoltat de către echipă, din care fac parte, poate fi folosit aproape în orice industrie unde este nevoie de o structură mecanică mobilă.

Află mai mult

Avem peste 40 de ani în dezvoltarea de aplicații dedicate industriei automotive

Află mai mult

Experții msg în acțiune

#TechTalk Event streaming w/ Kafka

msg Romania @ IT Days 2022

Andrei Șold @ Banat IT meetup

Communities

Facem parte dintr-un ecosistem aflat în plină dezvoltare și invitația de a contribui la creșterea lui ne onorează. Creăm și susținem comunități prin puterea exemplului și prin oportunitățile pe care le facilităm pentru cei din jur.

Proiecte CSR msg Romania

msg Heart Work

msg Hearts@work a pornit ca un teambulding în scop caritabil. Am început prin a construi locuri de joacă pentru elevii din școlile primare și am continuat prin a spune ,,Prezent!’’ mai multor acțiuni comunitare. Acum, msg Hearts@work reprezintă un proiect-umbrelă al tuturor inițiativelor msg, de la oameni pentru oameni.

msg Maraton Apuseni
Let’s Donate Smiles

msg Maraton Apuseni

Future ecosystems

Performanța în business și accesibilitatea resurselor sunt doi piloni importanți ai activității noastre, de aceea, ne-am stabilit pentru următorii ani dezvoltarea, respectiv implementarea de soluţii Cloud.

 

Soluţia care facilitează managementul spațiului de lucru

msg.Check-In este ideal atât pentru echipele de lucru hibrid, cât și pentru cele care lucrează complet de la birou, datorită ușurinței de a livra date în timp real. Concepută pentru a ușura tranziția de la modelul remote la cel de actualitate, msg.Check-In oferă siguranța întoarcerii la birou și facilitează relaționarea dintre membrii echipei. Socializarea și organizarea n-au fost nicicând mai ușoare, deoarece aplicația permite formarea de echipe, rezervarea spațiilor și crearea experienței ideale de lucru.

Mai mult
O platformă de digitalizare completă a serviciilor locale

Modulul de e-commerce al platformei facilitează vânzarea serviciilor, precum şi înregistrarea clienţilor, toate în mod contactless. În plus, soluţia poate fi integrată cu alte servicii municipale care urmează a fi digitalizate în viitor.

Mai mult