Cultura noastră

#thisismsg

Secretul din spatele unei echipe unite este însăși cultura organizațională

    

Cultura noastră se manifestă dincolo de activitățile pe care le desfășurăm intern, sau pentru comunitatea din jur. Cultura msg România se vede în însăși calitatea muncii noastre, în comportamentele și atitudinile responsabile față de mediul înconjurător, în libertatea de a fi noi înșine și în sprijinul oferit proiectelor noastre atât la birou, cât și în afara acestuia.

Great Place to Work 2020

În 2020, msg România a dobândit certificarea internațională care îi atestă calitatea procedurilor și politicilor de HR interne. Atingerea eficientă a obiectivelor, încurajarea performanței, construirea unei echipe puternice sunt doar câteva dintre aspectele care califică msg România pentru rolul obținut și pe care ne concentrăm în fiecare an.

MAI MULT

Evenimente marca msg

Cultura noastră este nucleul echipei. Ea nu se remarcă doar prin îndrumări și susținere profesională, ci reiese din toate activitățile pe care le organizăm pentru oamenii noștri — conferințe de specialitate, training-uri de soft skills & hard skills, competiții sportive, evenimente caritabile, sesiuni de mentorat și multe altele organizate de către și pentru echipa msg România.

Kick-off

         Ianuarie-Februarie           

Fiecare an aduce noi obiective pentru echipa msg România. Evenimentul din ianuarie este ocazia perfectă de a discuta obiectivele și planurile noastre de viitor, într-un mediu relaxant, care favorizează networking-ul și colaborarea.

mornings@msg

      Septembrie - Octombrie           

În lunile septembrie și octombrie aducem atmosfera de dimineață înapoi în birou. Fie că este vorba de un barista workshop sau un mic dejun, fiecare an vine cu o nouă tematică și pune la dispoziție cadrul perfect de a ne bucura cu toții de o cafeluță la birou.

Backyard Party

         Mai           

Ne bucurăm de căldura lunii mai cu un moment de relaxare și distracție alături de toți colegii, numai bun de găzduit glume, povești și cele mai ambițioase mișcări de dans.

Summer Nights

          Iunie-August           

Vara simțim nevoia de a ne relaxa și cum altfel dacă nu la un pahar de vin și discuții interesante?

msg Maraton Apuseni

         Mai           

Evenimentul preferat al celor peste 1800 de pasionați de natură și evenimente sportive este organizat în parteneriat cu Clubul Alpin Român și se desfășoară pe 5 trasee spectaculoase de la poalele Muntelui Băișorii. Pentru echipa msg România este ocazia ideală de a se bucura de splendoarea naturii, într-un cadru family-friendly.

Christmas Party

           Decembrie           

Determinarea și pasiunea echipei noastre merită recunoscute și răsplătite. De aceea, încheiem anul în spirit de recunoștință și celebrăm echipa msg România pentru toate reușitele.

Responsabilitate socială

Ideile noastre sunt mai mult decât soluții pentru afaceri. Ele reprezintă oportunități, atât pentru membrii echipei, cât și pentru colaboratori și clienți. Apreciem valoarea pe care oamenii o aduc companiei noastre, de aceea încercăm ca prin fiecare acțiune msg România, să dăruim înapoi comunității.

msg Hearts@work

Echipa msg împărtășește mai mult decât pasiunea pentru tehnologie și soluții IT. Împărtășim, în primul rând, dragostea pentru oameni, care se reflectă și în proiectele pe care le organizăm. Inițiativa Hearts@work este un proiect-umbrelă, de la oameni pentru oameni. Sub tutela Hearts@work am încurajat șanse egale la educație prin Școala de vară la Ciurila și Buni la mate!, oferit sprijin vârstnicilor cu venituri reduse prin „Masa pe roți SAMR”, am amintit că natura și sportul sunt energii nelimitate prin 10 ediții de „Maraton Apuseni .msgRomania” și organizat multe alte activități la care membrii echipei msg România au spus mereu ,,Prezent!’’.

Beneficiile tale dacă alegi să faci parte din echipa msg România

Work & Life

 • Asigurare medicală privată
 • Reduceri servicii stomatologice (copii & adulți)
 • Program intern de well-being
 • Decontarea participării la evenimente sportive și discount-uri pentru abonamente la sală

Dezvoltare continuă

 • Evenimente tehnice
 • Certificări interne pe diferite tehnologii
 • Mentorat & training
 • Bonusuri de performanță si de recomandare

Familie și timp liber

 • Program flexibil
 • Opțiunea de program part-time
 • Bonus acordat la nașterea copiilor
 • Programe interne de suport pentru părinți
 • Până la 30 de zile de concediu pe an

Sănătate și prevenție

Sănătatea este prioritară în tot ceea ce facem. Din acest articol poți afla care au fost măsurile de prevenție împotriva răspândirii virusului Covid-19, dar și cum ne-am adaptat la noua normalitate astfel încât să asigurăm siguranța echipei noastre.

În echipa msg România fiecare rol contează. Descoperă oportunitățile de carieră disponibile

În echipa msg România fiecare rol contează. Descoperă oportunitățile de carieră disponibile.