#msgEducates 

  Mai mult decât un internship!

Despre noi

Primii pași în carieră trebuie să fie despre descoperiri, provocări și dorința de învățare. Indiferent dacă ești încă pe băncile facultății sau îți dorești o nouă direcție în care să te dezvolți, programele .msg România sunt concepute pentru a dezvolta și inspira. Vei parcurge fiecare etapă teoretică și practică alături de mentori dedicați și vei lucra pe proiecte concrete, care să te ghideze spre viitorul potrivit ție. Noi ne dorim ca acesta să fie chiar în echipa noastră!

  • Descoperă programele .msg România și nu ezita să ne scrii dacă vrei mai multe informații înainte de a aplica
  • Cunoaște cultura .msgRomânia
  • Întreabă-ne pe Discord
  • Ține cont de deadline-ul aplicărilor: 15 mai

Iulie - August

SAP Summer School

Iulie - August

Iulie - August

.msg Java Training

Iulie - August

.msg Career Start - JS Edition

Iulie - August

.msg Java Training (Cluj-Napoca)

Despre Program

Vara trecută s-a mâncat foarte multă înghețată la sediul nostru și s-au scris multe linii de cod. Ne așteptăm ca și ediția nr.14 din .msg Java Training să fie pe măsură.

Programul de pre-employment este gândit în așa fel încât să ofere o experiență Full-Stack. Participanții vor avea ocazia să dobândească cunoștințe teoretice și practice extinse în peste 15 tehnologii și framework-uri Java.

Cerințe
Beneficii
Cum aplici?

.msg Career Start - JS Edition (Cluj-Napoca & Timișoara)

Despre Program

.msg Career Start este un boot camp de tehnologie, prin care studenții explorează metodologii și instrumente care stimulează creativitatea și capacitatea de a inova, cu un scop bine definit: dezvoltarea unei aplicații, de la A la Z. 

Acest program se desfășoară anual, pe parcursul unei perioade de 6 săptămâni și implică activități teoretice și practice, individuale cât și de lucru în echipă.

Continuăm tradiția și păstrăm formatul cross-location, oferind posibilitatea studenților de a lucra on-site, alături de mentori și traineri de la sediile din Cluj, respectiv Timișoara.

Cerințe
Beneficii
Cum aplici?

SAP Summer School (Cluj-Napoca & Timișoara)

Despre Program

SAP Summer School revine vara aceasta cu noi provocări pentru cei care vor să facă cunoștință cu cele mai interesante tehnologii din portofoliul tehnic SAP.

Acesta este un program marca .msg, ideal pentru studenţii care doresc să îşi dezvolte cunoștințele în cadrul unei echipe dinamice şi experimentate. 

Format: Training + Exercițiu practic

Tu aduci curiozitatea și dorința de a învăța, iar noi punem la dispoziție un cadru propice care va permite învățarea într-un mod organizat și distractiv.

Cerințe
Beneficii
Cum aplici?

Te întrebi cum decurge procesul de recrutare la .msg România? Îți explicăm în video-ul următor.