msg systems România

Locații și contact

Indiferent unde ne-am afla, purtăm întotdeauna cu noi valorile care ne definesc, de la grija pentru oameni și nevoile lor, la dorința de a inova cu fiecare idee.

Cluj-Napoca

Compania IT msg systems România, parte a concernului german msg systems AG, înfiinţată la Cluj-Napoca, în octombrie 2008, numără în 2022 peste 700 de oameni talentați și ambițioși. În birourile din Cluj, Târgu Mureș și Timișoara, dezvoltăm proiecte pentru piaţa germană şi pentru clienţi din întreaga lume, în mai multe domenii de business. Printre serviciile oferite se numără: dezvoltare software şi consultanţă utilizând tehnologii Java, SAP, .NET, aplicaţii mobile, testare software, administrare de sistem, suport tehnic şi operaţiuni financiare.

Tg. Mureş

Înfiinţată în 2014, filiala msg din Târgu Mureş are în prezent peste 40 de angajaţi implicați și determinați să găsească cele mai bune soluții. Proiectele software dezvoltate de echipa din Târgu Mureş sunt destinate, în mare parte clienţilor care activează în domeniul domeniul Automotive, AUDI, BMW, Daimler, Volkswagen, enumerând doar câțiva, dar și din domeniul Banking. Tehnologiile cu care lucrează echipele msg din Tg. Mureş sunt JavaEE, Java Spring, Javascript, AWS, Azure, Angular și React, folosind metodologia Agile.

Timişoara

Filiala msg din Timișoara a fost înființată la începutul anului 2016 şi are în 2022 o echipă valoroasă cu peste 65 de membri. Proiectele software dezvoltate de echipa din Timişoara sunt destinate, în marea majoritate, clienţilor care activează în domeniul asigurării: Vienna Insurance Group, Allianz, NN şi Samsung Life Insurance. Tehnologiile si framework-urile folosite de colegii noștri bănățeni sunt: SAP ABAP, SAP S/4HANA, Ui5, ASP cloud, Java Spring, Javascript, Java Enterprise Edition, AWS, Azure, Angular și React. În cadrul filialei din Timişoara se realizează şi activităţi de administrare de sistem, în vederea asigurării performanţei structurilor software atât în beneficiul membrilor grupului msg, cât şi al clienţilor concernului.