Despre msg România

Experiență în a oferi soluții IT pentru afaceri, și inovație digitală

Inovăm prin autenticitate, experiență și planuri ambițioase

Povestea noastră

Fondată în anul 2008, în Cluj-Napoca, msg România este parte a concernului german msg Group, lider în servicii digitale, cu peste 9000 de specialiști și nu mai puțin de 40 de ani de activitate și specializare în soluții IT la nivel global.

Credem cu tărie că oamenii sunt cei care dau viață ideilor, de aceea echipa msg România este cheia succesului nostru.
Pasionați de tehnologie și dornici să inoveze, colegii noștri contribuie la dezvoltarea celor mai bune soluții IT.

Ne dorim să construim un viitor mai bun pentru membrii echipei noastre. De aceea, sprijinim dezvoltarea personală și profesională a experților noștri pentru ca aceștia să își poată crea parcursul potrivit nevoilor proprii și realiza toate obiectivele.

Portofoliul nostru internațional de clienți reunește industrii care mai de care mai diverse precum Automotive, Asigurări/Reasigurări, Financiar-bancar și Logistică. Printre clienții care ne împărtășesc viziunea și ne oferă încredere în a le oferii cele mai bune soluții IT se numără:

  • Volkswagen Group
  • Daimler
  • Audi AG
  • BMW Group
  • Allianz
  • Zürich Reinsurance
  • Deutsche Bahn
  • Munich Re

Misiune și viziune

Suntem pionieri digitali într-o lume a informațiilor și ne propunem să rămânem așa cu fiecare nouă idee oferită partenerilor noștri. Oferim soluții IT care contribuie la explorarea de noi oportunități de dezvoltare a industriilor în care activăm. Mai mult, aducem valoare în lumea digitală prin accentul pe care îl punem pe nevoile reale ale oamenilor, fie că vorbim despre echipa noastră, despre colaboratori sau consumatori.

Clienţii msg

Indiferent de industrie sau de ce soluții IT oferim, la baza fiecărei strategii msg se află nevoile clienților noștri.

Clienții noștri sunt numeroși lideri de piață și de industrie - inclusiv 19 din cele 30 de companii DAX*. Toți aceștia apreciază soluțiile noastre IT inteligente, consultanța strategică și abordarea bazată pe parteneriat, încredere, responsabilitate și deschidere.
*Indicele DAX 30, este indicele bursier al pieței germane de capital, care este alcătuit din cele mai mari 30 de companii (blue chip-uri) tranzacționate la Frankfurt Stock Exchange

Echipa noastră
Responsabilitate socială
Günter Küpper

Günter Küpper

Managing Director

Horea Raţiu

Horea Rațiu

Managing Director

Katalin Karadi

Katalin Karádi

Executive Vice President

Radu Jinga

Radu Jinga

Executive Vice President

msg group

În cei 40 de ani de activitate msg Group a devenit un pol de competențe tehnice și de business, având resursele necesare pentru a concura cu cei mai mari jucători de pe piața de soluții IT din Europa și dincolo de ea.

Expertiza dobândită în cadrul grupului se extinde de-a lungul a numeroase industrii. Specialiştii msg au experiența și pregătirea tehnică ideală pentru a crea soluţii inteligente care nu doar adresează nevoile clienților, ci și oferă valoare adăugată. Succesul clienților noştri, competitivitatea lor pe piaţă şi profitabilitatea business-ului pe care aceştia îl reprezintă este şi succesul msg Group.

Companii din domeniile asigurărilor, de servicii financiare, automotive și din alte ramuri industriale, precum și reprezentanți ai sectorul public beneficiază de serviciile complexe de consultanță, dezvoltare software şi implementare IT oferite de către concernul german.

Accesează întregul portofoliu de domenii de business abordate de msg group