msg România

   Domenii de business

   și tehnologii

De peste 14 ani, echipa noastră de experți dezvoltă soluții software destinate unor diverse sectoare de activitate, folosind tehnologii inovative care le permit clienților msg România și msg Group să parcurgă cu succes drumul spre transformare digitală. 

 

Dezvoltarea de produse digitale, modernizarea infrastructurilor și a sistemelor, auditarea calității software, crearea de sisteme de automatizare a proceselor, precum și prestarea de servicii de consultanță tehnică și de business sunt doar câteva dintre activitățile profesionale care se desfășoară sub marca msg România.

Tehnologii

Folosim un mix de tehnologii, metodologii și instrumente adaptabile industriilor clienților noștri pentru a dezvolta soluții de business, aplicații web și mobile, dar și pentru a facilita sau optimiza anumite procese, cum ar fi migrarea datelor în Cloud sau automatizarea testelor de calitate a codului. Echipa noastră dezvoltă, menține și îmbunătățește în permanență aceste platforme folosit tehnologii dedicate diferitelor componente ale soluțiilor—Front-end, Back-end, Cloud ș.a.

Big Data

Machine Learning

Artificial Intelligence

Cloud Technologies

Java EE

DevOps

SAP ABAP

Autonomous Driving

SAP HANA

Clienți

Ei sunt cei care aduc în permanență oportunități de dezvoltare a portofoliului nostru, ne stimulează pasiunea pentru tehnologiii noi și ne sprijină să găsim soluții pentru viitor.

Volkswagen Group

Daimler AG

BMW Group

Audi AG

Zürich Reinsurance

Allianz AG

Munich RE

Jungheinrich

Te afli în căutarea unui rol tehnic care să-ți permită să explorezi cele mai performante tehnologii? Ai ajuns în locul potrivit.