Cultura noastră

#thisismsg

Secretul din spatele unei echipe unite este însăși cultura organizațională

    

Cultura noastră se manifestă dincolo de activitățile pe care le desfășurăm intern, sau pentru comunitatea din jur. Cultura msg România poate fi remarcată în calitatea eforturilor echipei noastre, în comportamentele și atitudinile responsabile față de mediul înconjurător, în libertatea de a fi noi înșine și de a primi sprijin în inițiativele pe care le întreprindem atât la birou, cât și în afara acestuia.

Great Place to Work 2020

msg România a dobândit certificarea internațională care îi atestă calitatea procedurilor și politicilor de HR interne, evaluând prioritățile care reflectă fundamentul culturii noastre organizaționale—atingerea eficientă a obiectivelor, încurajarea performanței, construirea unei echipe puternice.

MAI MULT

Evenimente marca msg

Cultura noastră în acțiune—conferințe de specialitate, training-uri de soft skills & hard skills, competiții sportive, evenimente caritabile, cercuri de transfer de cunoștințe și multe altele. Organizate de către și pentru echipa msg România.

Kick-off

         Ianuarie-Februarie           

Eveniment de informare și networking dedicat întregii echipe msg România cu scopul de a cunoaște oamenii și planurile de activitate ale companiei pentru anul în curs.

Teambuilding-uri tematice

         Iunie-Septembrie           

Creăm un cadru organizat și deschis unde ne implicăm în numeroase activități de socializare și recreative, pentru a crește calitatea interacțiunilor din echipă.

Grill Party

         Mai           

Cea mai așteptată petrecere a primăverii, unde și cei dragi sunt invitați pentru a sărbători împreună cu echipa msg România.

Summer Nights

             Iunie-Septembrie           

O serie de întâlniri de tip after-work unde echipa noastră organizează diverse activități de socializare—degustări de vin, boardgames, ș.a

msg Maraton Apuseni

         Mai           

Eveniment desfășurat în parteneriat cu Clubul Alpin Român, unde peste 1800 de pasionați concurează pe 5 trasee de la poalele Muntelui Băișorii. 

Christmas Party

           Decembrie           

Încheiem anul în spirit de recunoștință pentru reușitele noastre de pe parcursul anului, dedicat întregii echipe msg România.

Responsabilitate socială

Implicarea în dezvoltarea comunității se află printre activitățile cu cel mai mare impact pe care le desfășurăm împreună chiar și în afara programului de activitate.

msg Heart Work

Renovare spații de joacă și școli

Acțiune de împădurire

Beneficiar: Romsilva și Ocolul Silvic Cluj

Acțiune donare de sânge

Beneficiar: Centrul Reginonal de Transfuzie Cluj

Beneficiile membrilor msg România

Work & Life

 • Asigurare medicală privată
 • Card de reduceri
 • Discount-uri pentru abonamente sportive
 • Beneficii la achiziții imobiliare

Dezvoltare continuă

 • Evenimente tehnice
 • Certificări interne (Oracle, AWS)
 • Mentorat & training
 • Bonusuri de performanță
 • Bonusuri de recomandare

Familie și timp liber

 • Program flexibil
 • Opțiunea de program part-time
 • Bonus acordat la nașterea copiilor 
 • Până la 27 de zile de concediu pe an

Sănătate și prevenție

Sănătatea este prioritară în tot ceea ce facem. Din acest articol poți afla care au fost măsurile de prevenție împotriva răspândirii virusului Covid-19, dar și activitățile pe care le-am desfășurat cu scopul de a ne adapta schimbărilor pe care le-a impus noul normal și de a ne susține comunitatea.

În echipa msg România fiecare rol contează. Descoperă oportunitățile de carieră disponibile.