Proiecte software

Aplicaţii şi produse software

Elaborăm proiecte începând cu faza de analiză şi consultanţă, dezvoltare şi implementare, până la suport, mentenanţă şi şcolarizare a utilizatorilor. Realizarea de aplicaţii şi produse software sunt specialitatea centrelor de competenţă din România.

Exemple de proiecte în care au fost sau sunt implicate echipe de dezvoltatori msg systems din Cluj Napoca, Târgu Mureş şi Timişoara:

Proiecte SAP

msg systems România a dezvoltat un puternic centru de competenţe cu aproximativ 150 de programatori SAP. Exemple de proiecte SAP dezvoltate de echipa msg systems România găsiţi în descrierile de mai jos.

SAP Smart Dairy Management by msg

Proiectul a fost inițiat în ianuarie 2018, când la nivel strategic s-a decis ca produs existent SAP Dairy Management by msg să fie reconstruit pe architectura S/4HANA având la bază noul model de programare ABAP pentru aplicații SAP Fiori. La fel ca și produsul anterior, și acesta se adresează companiilor ce activează în industria producatoare și de procesare a laptelui.

Produsul este momentat în curs de dezvoltare de către msg în parteneriat cu alți colaboratori și va fi comercializat de către SAP ca și Vendor Branded Reseller Product

Caracteristici tehnice: SAP ABAP OO, ABAP CDS View, Business Object Processing Framework (BOPF), OData Service, SAP Gateway, SAP UI5

 

Zurich
Eaton
LeasePlan
PBK
NN (Nationale Nederlanden)
VAAP

Proiecte Java

Ca mărime, echipa Java are în componenţa sa aproximativ 230 de colegi. Exemple de proiecte Java dezvoltate de msg systems România găsiţi în descrierile de mai jos.

PiMA

Proiectul descrie soluția pentru planificarea producției mașinilor în cadrul BMW. Scopul aplicației este centralizarea tuturor comenzilor, la nivel mondial, într-o aplicație astfel încât programarea fabricilor să fie cât mai eficient realizată. 

Caracteristici tehnice: Java 8, Java EE 7, Hibernate 5, Angular 5

RiMA
RSPplusSCOPE
EVR
MarzipanWeb
EPL
DAISY
ZEBRA
GSA Common Services