msg systems România

Locații și contact

Cluj-Napoca

Compania IT msg systems România, parte a concernului german msg systems AG, înfiinţată la Cluj-Napoca, în octombrie 2008, numără în 2017 peste 400 de angajaţi, cu o medie de vârstă de 27 ani. În birourile din Cluj, Târgu Mureș și Timișoara, msg dezvoltă proiecte pentru piaţa germană şi pentru clienţi din întreaga lume, în mai multe domenii de business. Printre serviciile oferite se numără: dezvoltare software şi consultanţă utilizând tehnologii Java, SAP, .NET, aplicaţii mobile, testare software, administrare de sistem, suport tehnic şi operaţiuni financiare.

+40 0733 900 533
msg.cariere@msg.group

Tg. Mureş

Înfiinţată în 2014, filiala msg din Târgu Mureş are în prezent peste 35 de angajaţi. La fel ca şi în Cluj-Napoca, domeniul Automotive a dat startul proiectelor Java în care lucrează echipele msg din Tg. Mureş, folosind Java 7, Java EE, Spring, Hibernate, OSGi, RAP, Eclipse, DB2, Oracle și metodologia Agile. Clienţii pentru care se dezvoltă proiecte software sunt: AUDI, BMW, Daimler, Volkswagen.

Timişoara

Filiala din Timișoara a firmei msg România a fost înființată la începutul anului 2016 şi are în 2020 peste 50 de angajaţi. Proiectele software dezvoltate de echipa msg în Timişoara sunt destinate clienţilor care activează în domeniul asigurări: Vienna Insurance Group, Allianz, NN şi Samsung Life Insurance. Tehnologiile în care se lucrează pe aceste proiecte sunt: SAP ABAP, SAP S/4HANA, Ui5, ASP cloud, Javascript și Java Enterprise Edition. În cadrul filialei din Timişoara se realizează şi activităţi de administrare de sistem, în vederea asigurării performanţei sistemelor software atât membrilor grupului msg, cât şi clienţilor concernului.