Programe de training & instruire

Devenim mai buni prin fiecare training, workshop, certificare sau conferinţă la care participă echipa noastră!

#msgCareerStart

Perioada ta de acomodare din cadrul msg România are un rol foarte important şi începe încă din prima săptămână. Prin intermediul discuțiilor periodice cu mentorii din proiect și coordonatorii echipei, îți vei stabili obiectele de cariera și vei primi feedback privind evoluția ta.

#msgContinuousLearning

Încurajăm dezvoltarea carierei prin intermediul activităților de specializare. Sprijinim experiențele de învățare, împărtășirea cunoștințelor atât în contexte de traininguri, workshopuri, conferințe, cât și prin grupurile de studiu și sesiunile de networking ale evenimentelor.

 

Friday trainings

Conținutul pentru aceste training-uri este creat și susținut de către colegii nostri, având parte teoretică, dar mai ales parte practică. Adesea partea practică presupune crearea unei mini-aplicații folosind tehnologiile prezentate la acest curs. Colegii au libertatea de a-și alege topicul pe care doresc să-l prezinte și în funcție de disponibilitate, li se alocă timp pentru a putea pregăti materialele de training și cerințele pentru partea practică.

 

Expert teams

În colaborare cu colegii din Germania am creat o serie de echipe împărțite pe tehnologii. Scopul acestor echipe este acela de a crea conținut, pe care mai apoi colegii să îl poată folosi în momentul în care doresc să învețe o nouă tehnologie. Colegii care fac parte din aceste echipe au dobândit de-a lungul anilor atât cunoștințe teoretice, cât și practice în proiecte.

 

Study Groups

Are menirea să te ajute să aprofundezi cunoștințele teoretice și practice colaborând împreună cu colegii. Primul StudyGroup s-a organizat pe tema Java, mai exact pentru pregătirea pentru Oracle Certified Associate. Împreună putem fi mai eficienți și ca atare, ne putem atinge obiectivele mai ușor. Într-un asemenea grup, putem să evoluăm.

 

msg Tech Talks

Din dorinţa mai multor colegi de a purta discuţii pe teme tehnice, care nu sunt legate exclusiv de proiectul curent, s-au organizat msg Tech Talks. Este o ocazie de a-ți extinde cunoştinţele tehnice cu noi aspecte, cu teme abordate dintr-un alt punct de vedere sau dacă vrei să îţi exersezi abilităţile de comunicare și prezentare, poţi să îţi alegi o temă şi să o prezinţi la msg Tech Talks.

 

Training-uri soft skills

Sunt o bună modalitate de a-ți completa competențele tehnice și de a aduce un aport mai mare în proiectele în care ești implicat. Prin intermediul acestor training-uri ai ocazia să îți dezvolți abilitățile de comunicare eficientă, managementul timpului, prezentare, managementul conflictului, leadership aplicat și intelligență emoțională.