#msgEducates 

  Pentru că vrei mai mult pentru tine

Despre noi

Primii pași în carieră trebuie să fie despre descoperiri, provocări și poftă de învățare. Indiferent dacă ești încă pe băncile facultății sau îți dorești o nouă direcție în care să te dezvolți, programele .msgRomania sunt concepute pentru a educa și inspira. Vei parcurge alături de mentori dedicați fiecare etapă teoretică și practică, lucrând pe proiecte concrete care să te ghideze spre un viitor rol care ți se potrivește. Poate chiar în echipa noastră!

Descoperă programele msgRomania și nu ezita să ne scrii dacă vrei mai multe informații înainte de a aplica.

SAP Technologies Lab

Despre Program

msg SAP Technologies Lab revine toamna aceasta cu noi provocări pentru cei care vor să facă cunoștință cu cele mai noi și interesante tehnologii din portofoliul tehnic SAP.

Este un program marca msg, ideal pentru studenţii care doresc să îşi dezvolte cunoștințele în cadrul unei echipe dinamice şi experimentate.

Format: Curs + Laborator, urmat de Internship în primăvară 2022; remote

Pornim la drum împreună în noiembrie și începem cu 4 săptămâni de cursuri și laboratoare, unde vei parcurge alături de noi aspecte care țin de ecosistemul SAP. Cele 4 săptămâni vor fi despre limbaje de programare noi și despre recapitularea și înțelegerea bazelor OOP în profunzime.

6 ore/ săptămână alături de experții .msg România: 2 cursuri și 2 laboaratoare/săptămână, timp de 4 săptămâni

Cerințe
Beneficii
Cum aplici?

JAVA TRAINING (Cluj-Napoca)

Despre Program

Perioadă de desfășurare: Vară 2022

În anul 2020 am sărbătorit debutul celei de-a zecea generații de studenți care au absolvit cu succes programul msg Java Training. În fiecare vară, timp de două luni, studenții dobândesc cunoștințe teoretice și practice extinse peste 15 tehnologii și framework-uri Java. 

O parte dintre absolvenții acestui program au devenit parte din echipa msg România și chiar traineri și mentori pentru generații viitoare. Prin implicarea lor și propria experiență cu acest program, trainerii facilitează tranziția participanților spre o etapă pregătitoare urmării unei cariere în domeniu.

Cerințe
Beneficii
Cum aplici?

CAREER START (Cluj-Napoca & Timișoara)

Despre Program

Perioadă de desfășurare: Vară 2022

Un bootcamp de tehnologie care invită studenții să exploreze metodologii și instrumente care stimulează creativitatea și capacitatea de a inova având un scop clar definit: dezvoltarea unei aplicații, de la A, la Z. 

Acest program se desfășoară anual, pe parcursul unei perioade de 7 săptămâni și implică activități colaborative, teoretice și practice.

Cerințe
Beneficii
Cum aplici?

PRACTICĂ DE VARĂ (Cluj-Napoca)

Despre Program

Perioadă de desfășurare: Vară 2022

Un program anual, dedicat studenților din anul I și II, în cadrul unei facultăți de profil, vorbitori de limba germană. Acest program este organizat în cadrul departamentului Automotive, un satelit al programului Java Training. Participanții au oportunitatea de a implementa un proiect complex, în cadrul unei echipe restrânse, sub îndrumarea experților noștri și folosind tehnologii de tip Back-End sau Front-End precum Java și Angular.

Cerințe
Beneficii
Cum aplici?

Te întrebi cum decurge procesul de recrutare la msg România? Îți explicăm în video-ul următor.