Punctul tău de start

     în carieră

Despre noi

O verigă importantă din misiunea noastră este să investim în dezvoltarea educației. Scopul nostru este să modelăm noi experți prin încurajarea ideilor inovatoare și prin oferirea unui spațiu necesar de gândire și abordare. Organizăm diverse programe dedicate studenților, absolvenților și celor care doresc să se reorienteze în carieră.

Ce programe de training demarăm și cum aplici la ele?

Te invităm să citești despre fiecare program în parte și să decizi care dintre ele crezi că ți se potrivește cu adevărat.

CAREER START

Despre Program

Un bootcamp de tehnologie care invită studenții să exploreze metodologii și instrumente care stimulează creativitatea și capacitatea de a inova având un scop clar definit: dezvoltarea unei aplicații, de la A, la Z. 

Acest program se desfășoară anual, pe parcursul unei perioade de 7 săptămâni și implică activități colaborative, teoretice și practice.

Cerințe
Beneficii
Cum aplici?

JAVA TRAINING

Despre Program

În anul 2020 am sărbătorit debutul celei de-a zecea generații de studenți care au absolvit cu succes programul msg Java Training. În fiecare vară, timp de două luni, studenții dobândesc cunoștințe teoretice și practice extinse peste 15 tehnologii și framework-uri Java. 

O parte dintre absolvenții acestui program au devenit parte din echipa msg România și chiar traineri și mentori pentru generații viitoare. Prin implicarea lor și propria experiență cu acest program, trainerii facilitează tranziția participanților spre o etapă pregătitoare urmării unei cariere în domeniu.

Cerințe
Beneficii
Cum aplici?

SAP TECHNOLOGIES LAB

Despre Program

Spre deosebire de celelalte programe de pregătire profesională, SAP Technologies Lab se desfășoară în perioada noiembrie-ianuarie și propune un format interactiv. 

Programul combină teoria și practica necesară stăpânirii tehnologiilor și a limbajelor de programare SAP precum ABAP, BOPF, CDS, Gateway. Prima partea a programului se concentrează pe cursul teoretic destinat bazelor OOP, ulterior urmând ca studenții să-și aprofundeze cunoștințele prin intermediul activității de laborator sub îndrumarea experților tehnici din echipa msg România. 

Cerințe
Beneficii
Cum aplici?

PRACTICĂ DE VARĂ

Despre Program

Un program anual, dedicat studenților din anul I și II, în cadrul unei facultăți de profil, vorbitori de limba germană. Acest program este organizat în cadrul departamentului Automotive, un satelit al programului Java Training. Participanții au oportunitatea de a implementa un proiect complex, în cadrul unei echipe restrânse, sub îndrumarea experților noștri și folosind tehnologii de tip Back-End sau Front-End precum Java și Angular.

Cerințe
Beneficii
Cum aplici?

Cloud Application Arhitecture

Începând cu toamna anului 2020, studenții din ciclul licență al Facultății de Matematică și Informatică, din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca au oportunitatea de a participa la un curs opțional, pregătit și livrat de către experții noștri.

Scopul acestui curs este de a pregăti studenții în materie de tehnologii, mod de lucru și limbaj de business pentru a activa pe piața muncii din industria IT & C locală.

Printre condițiile de participare la acest curs se numără stăpânirea cunoștințelor de bază în materie de Rețelistică, Baze de date și tehnologii web, precum și cunoașterea a cel puțin unui limbaj de programare precum Java, JavaScript, sau C#.