#msgEducates 

  Punctul tău de start în carieră

Despre noi

O verigă importantă din misiunea noastră este să investim în dezvoltarea educației. Scopul nostru este să modelăm noi experți prin încurajarea ideilor inovatoare și prin oferirea unui spațiu necesar de gândire și abordare. Organizăm diverse programe dedicate studenților, absolvenților și celor care doresc să se reorienteze în carieră.

Ce programe de training demarăm și cum aplici la ele?

Te invităm să citești despre fiecare program în parte și să decizi care dintre ele crezi că ți se potrivește cu adevărat.

.NET Training

Despre Program

Prima ediție a programului .NET Training va avea loc în perioada iulie - septembrie. Programul se adresează studenților din ani terminali, care sunt curioși să afle cum se construiește o aplicație funcțională de la 0. Ceea ce face provocarea și mai interesantă este faptul că ulterior, aplicația va fi folosită de către echipa msg România.

Timp de trei luni, participanții vor avea ocazia să se familiarizeze cu tehnologii cutting edge precum Azure, C#, Xamarin. Programul țintește un format exclusiv practic, orientat spre munca în echipă.

Cerințe
Beneficii
Cum aplici?

JAVA TRAINING (Cluj-Napoca)

Despre Program

În anul 2020 am sărbătorit debutul celei de-a zecea generații de studenți care au absolvit cu succes programul msg Java Training. În fiecare vară, timp de două luni, studenții dobândesc cunoștințe teoretice și practice extinse peste 15 tehnologii și framework-uri Java. 

O parte dintre absolvenții acestui program au devenit parte din echipa msg România și chiar traineri și mentori pentru generații viitoare. Prin implicarea lor și propria experiență cu acest program, trainerii facilitează tranziția participanților spre o etapă pregătitoare urmării unei cariere în domeniu.

Cerințe
Beneficii
Cum aplici?

CAREER START (Cluj-Napoca & Timișoara)

Despre Program

Un bootcamp de tehnologie care invită studenții să exploreze metodologii și instrumente care stimulează creativitatea și capacitatea de a inova având un scop clar definit: dezvoltarea unei aplicații, de la A, la Z. 

Acest program se desfășoară anual, pe parcursul unei perioade de 7 săptămâni și implică activități colaborative, teoretice și practice.

Cerințe
Beneficii
Cum aplici?

PRACTICĂ DE VARĂ (Cluj-Napoca)

Despre Program

Un program anual, dedicat studenților din anul I și II, în cadrul unei facultăți de profil, vorbitori de limba germană. Acest program este organizat în cadrul departamentului Automotive, un satelit al programului Java Training. Participanții au oportunitatea de a implementa un proiect complex, în cadrul unei echipe restrânse, sub îndrumarea experților noștri și folosind tehnologii de tip Back-End sau Front-End precum Java și Angular.

Cerințe
Beneficii
Cum aplici?

Cloud Application Arhitecture

Începând cu toamna anului 2020, studenții din ciclul licență al Facultății de Matematică și Informatică, din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca au oportunitatea de a participa la un curs opțional, pregătit și livrat de către experții noștri.

Scopul acestui curs este de a pregăti studenții în materie de tehnologii, mod de lucru și limbaj de business pentru a activa pe piața muncii din industria IT & C locală.

Printre condițiile de participare la acest curs se numără stăpânirea cunoștințelor de bază în materie de Rețelistică, Baze de date și tehnologii web, precum și cunoașterea a cel puțin unui limbaj de programare precum Java, JavaScript, sau C#.

Te întrebi cum decurge procesul de recrutare la msg România? Îți explicăm în video-ul următor.