#msgEducates 

  Mai mult decât un internship!

Despre noi

Primii pași în carieră trebuie să fie despre descoperiri, provocări și poftă de învățare. Indiferent dacă ești încă pe băncile facultății sau îți dorești o nouă direcție în care să te dezvolți, programele .msg Romania sunt concepute pentru a educa și inspira. Vei parcurge alături de mentori dedicați fiecare etapă teoretică și practică, lucrând pe proiecte concrete care să te ghideze spre un viitor rol care ți se potrivește. Poate chiar în echipa noastră!

Cunoaște cultura .msg

Mai - Iunie

Java Spring Internship

Mai - Iunie

Iulie - Septembrie

.msg Career Start & Java training

Vară 2022

.NET Training

Vară 2022

Career Start (Cluj-Napoca & Timișoara)

Despre Program

Perioadă de desfășurare: Vară 2022

Un bootcamp de tehnologie care invită studenții să exploreze metodologii și instrumente care stimulează creativitatea și capacitatea de a inova având un scop clar definit: dezvoltarea unei aplicații, de la A, la Z. 

Acest program se desfășoară anual, pe parcursul unei perioade de 7 săptămâni și implică activități colaborative, teoretice și practice.

Cerințe
Beneficii
Cum aplici?

Java Training (Cluj-Napoca)

Despre Program

Perioadă de desfășurare: Vară 2022

Anul acesta sărbătorim 12 ani de la debutul bine-cunoscutului program Java Training. 12 ani de când ne petrecem verile alături de studenți pasionați, care timp de două luni, dobândesc cunoștințe teoretice și practice extinse peste 15 tehnologii și framework-uri Java. 

O parte dintre absolvenții acestui program au devenit parte din echipa msg România și chiar traineri și mentori pentru generații viitoare. Prin implicarea lor și propria experiență cu acest program, trainerii facilitează tranziția participanților spre o etapă pregătitoare urmării unei cariere în domeniu.

Cerințe
Beneficii
Cum aplici?

.NET Training

Despre Program

Cea de-a doua ediție a .NET Training va avea loc în perioada iulie - septembrie. Programul se adresează studenților din ani terminali, curioși să afle cum se construiește o aplicație funcțională de la 0. Ceea ce face provocarea și mai interesantă este faptul că ulterior, aplicația va fi folosită de către echipa msg România.

Timp de trei luni, participanții vor avea ocazia să se familiarizeze cu tehnologii cutting edge precum Azure, C#, Xamarin. Programul țintește un format exclusiv practic, orientat spre munca în echipă.

Cerințe
Beneficii
Cum aplici?

Java Spring Internship (Târgu-Mureș)

Despre Program

Conex al programului Java Training, Java Spring internship este un pre-training, organizat în perioada mai-iunie. Acesta este dedicat studenților cu profil tehnic, dornici să investigheze ce se află dincolo de proiectele din facultate. 

Cu focus pe tehnologii Java, în cele 4 săptămâni participanții vor deprinde, îndrumați de mentorii și trainerii noștri, suficiente cunoștințe pentru a trece în „etapa următoare”, în Java Training. ”Etapa următoare” este reprezentată de dezvoltarea unui proiect complex, în cadrul unei echipe restrânse, unde participanții vor lucra cu tehnologii de tip Back-End sau Front-End precum Java și Angular.

Cerințe
Beneficii
Cum aplici?

Te întrebi cum decurge procesul de recrutare la msg România? Îți explicăm în video-ul următor.