Proiecte software

Aplicaţii şi produse software

Elaborăm proiecte începând cu faza de analiză şi consultanţă, dezvoltare şi implementare, până la suport, mentenanţă şi şcolarizare a utilizatorilor. Realizarea de aplicaţii şi produse software sunt specialitatea centrelor de competenţă din România.

Exemple de proiecte în care au fost sau sunt implicate echipe de dezvoltatori msg systems din Cluj Napoca, Târgu Mureş şi Timişoara:

Proiecte SAP

msg systems România a dezvoltat un puternic centru de competenţe cu peste 120 de programatori SAP. Exemple de proiecte SAP dezvoltate de echipa msg systems România găsiţi în descrierile de mai jos.

SAP for Insurance Southeast Asia

Proiect derulat în colaborare cu SAP AGS sub diverse forme de co­laborare: consultanță on-site și remote (atât business cât și tehnică), echipe de development remote.

Scop: Asistarea principalilor asiguratori din zona de sud-est a Asiei ( Singapore, Taiwan, Korea de Sud ) în procesul de implementare a soluției de Policy Management SAP.

Linii de business: Life, Motor, P&C.

Caracteristici tehnice: SAP ABAP OO, SOA Webservices, Framework PBT, Dynpro, ALV Grid, BADI, Web Dynpro, ABAP Workbench, ABAP Data Dictionary.

Module SAP: FS-PM, FS-CM, FS-CD, BP, BI.

FS-ALM Asset Liability Management
msg.Felix – Dairy Industry
VIG SAP for Insurance
NSV
PBK

Proiecte Java

Ca mărime, echipa Java are în componenţa sa aproximativ 230 de colegi. Exemple de proiecte Java dezvoltate de msg systems România găsiţi în descrierile de mai jos.

PiMA

Proiectul descrie soluția pentru planificarea producției mașinilor în cadrul BMW. Scopul aplicației este centralizarea tuturor comenzilor, la nivel mondial, într-o aplicație astfel încât programarea fabricilor să fie cât mai eficient realizată. 

Caracteristici tehnice: Java 8, Java EE 7, Hibernate 5, Angular 5

RiMA
RSPplusSCOPE
EVR
MarzipanWeb
EPL
DAISY
ZEBRA