Industrii

DOMENII DE BUSINESS

Automotive

Branșa automotive este una dintre principalele direcţii de dezvoltare a echipei msg din România. În momentul actual, în cadrul companiei, peste 200 de persoane sunt implicate în diverse proiecte IT pentru beneficiari precum BMW, Volkswagen, Daimler sau Audi. Spectrul de servicii asigurate acoperă întreg ciclul de viaţă al unui sistem modern de gestiune a afacerii: de la activităţi de consultanţă și implementare a unor sisteme software standard (ca de exemplu soluţiile SAP), până la dezvoltări specifice industriei, soluții personalizate, dezvoltate pe platforma Java Enterprise.

Industria financiar-bancară

Ratele scăzute ale dobânzilor, concurența, digitalizarea și reglementările din domeniu creează turbulențe considerabile în industria bancară. Grupul msg are trei experți bancari principali: msgGillardon, Finnova şi BSM, iar doi dintre aceştia – msgGillardon si Finnova se regăsesc şi în portofoliul msg România. Toate cele trei companii au expertiza și experiența necesară pentru a ajuta băncile să se pregăteasca mai bine pentru ziua de mâine.

Finnova

Echipa Finnova lucrează pentru clienţi din Elveţia. Echipa este tânăra, formată din persoane entuziaste și competente, a căror muncă excelentă a condus la creșterea echipei din Cluj.

msgGillardon

Asigurări/Reasigurări

msg systems România lucrează pentru companii internaţionale din branşa asigurări/reasigurări.

Printre clienţii pentru care se dezvoltă proiecte în centrele de competenţe SAP din Cluj Napoca și Timișoara se numără firmele : Munich Re, Viena Insurance Group, GenRe, AIG, Volkswagen Bank, Achmea, Nationale Niederlande, Samsung Life Insurance.

Digitalizarea schimbă modelele de business, procesele și modul în care companiile interacționează cu clienții. Aceste schimbări pot fi totuşi percepute ca şi oportunităţi, iar companiile care utilizează aceste oportunități, au cea mai mare șansă de a rămâne în fața competiției.

Servicii
  • Strategii IT şi consultanţă business
  • Servicii de implementare
  • Proiectarea, dezvoltarea și integrarea soluțiilor IT bazate atât pe produse standard, cât și pe soluţii dedicate
  • Managementul proiectelor și a programelor
  • Cursuri practice de instruire și formare
Produse
Parteneriate Strategice
Clienţi de referinţă

Sectorul Public

Echipa din România care lucrează pe proiecte din domeniul public, se ocupă cu dezvoltarea de noi soluţii IT pentru instituţii publice responsabile de sistemul educaţional. Scopul aplicaţiilor este oferirea de suport celor peste 1200 de şcoli şi aprox. 2000 de profesori din cadrul acestui sistem de învăţământ.

Industria Alimentară

Proiectul din această industrie, demarat la mijlocul anului 2012, se adresează firmelor ce activează în industria de prelucrare și producție a laptelui.

Primul client al produsului a fost DMK - Deutsches Milchkontor - cea mai mare firmă de producție și prelucrare de lapte din Germania. Următorul client a fost EMMI și recent portofoliul de clienți a fost lărgit cu AL­MARAI din Arabia Saudită.

Accesează întregul portofoliu de domenii de business abordate de grupul msg