.think .shape .grow

DIVERSITATE ŞI SPIRIT DE ECHIPĂ

.think .shape .grow

DIVERSITATE ŞI SPIRIT DE ECHIPĂ

.think .shape .grow

DIVERSITATE ŞI SPIRIT DE ECHIPĂ

Dincolo de cifra de afaceri şi tehnologii, adevăratele motoare ale firmei sunt oamenii, creativitatea şi modul în care aceştia colaborează. Succesul obţinut de msg systems pe parcursul celor 37 de ani se datorează în primul rând echipei care o formează. Membrii echipei au contribuit semnificativ la calitatea ridicată a aplicaţiilor informatice marca msg systems, prin competenţe tehnice, devotament şi spirit de echipa.

Deschiderea şi respectul reciproc se regăsesc şi în cadrul companiei noastre, nu doar în colaborarea cu partenerii şi clienţii.

msg systems România se află în permanentă creştere şi reprezintă o componentă importantă a strategiei de dezvoltare pe termen lung a concernului german.

Perspective msg systems Romania

Student

În timpul facultăţii job-ul de “student” este prioritatea nr 1. Înţelegem şi respectăm acest lucru. De aceea îți propunem un program de internship sau job part time.

MAI MULT

Entry Level

Ai acces la o serie de programe de instruire&mentoring, susținute de colegii msg. Scopul lor este să sprijine startul în carieră.

MAI MULT

Profesionist

Ai posibilitatea de a alege între mai multe oportunităţi de carieră: specialist, consultant, team leader sau manager. Îţi propunem un mediu dinamic, în care sunt apreciate şi susţinute dorinţa de dezvoltare, inovaţia şi iniţiativa.

MAI MULT

Povestea mea @ msg