msg systems ag

Stiri si Evenimente

25.08.2015

Experiență germană cu Bursa Erasmus

msg systems România a oferit și în acest an o nouă șansă studenților clujeni de a trăi experiența germană prin intermediul proiectului „Bursa Erasmus”. În parteneriat cu Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, filiala concernului de origine germană, a trimis în acest an un student al Facultății de Informatică din cadrul UBB, la Wolfsbrug, unde timp de 3 luni (iulie - septembrie) realizează un internship Java.

 

22.07.2015

IT Conference on SAP Technologies, 3rd edition

We are launching the registration for the third edition of the IT Conference on SAP Technologies. Want to join and be part of this event? Register now here for the two conference days and we will see you in September!

 

19.06.2015

Când cei mari îi ajută pe cei mici

Fundația World Vision România împreună cu msg systems România și-au unit forțele pentru a oferi unui grup de copii șansa de a crede în bucuria copilăriei. Ca urmare a unei acțiuni desfășurate în iarna anului 2014, când angajații msg systems România au adus spiritul Crăciunului în zone mai puțin favorizate de soartă, compania de origine germană alături de World Vision au făcut încă o bucurie celor 30 de copii, aducându-i într-o binemeritată excursie în Cluj-Napoca.

 

20.05.2015

Donează pentru programul de educație montană din zonele rurale din Apuseni!

Clubul Alpin Român – Secția Universitară Cluj, Natura Transilvaniei și msg systems România, partener oficial al Maraton Apuseni msg systems dedică ediția aniversară a evenimentului dezvoltării educației montane în zonele rurale din Apuseni.

Cu aceasta ocazie organizatorii lansează și campania de strângere de fonduri pentru programul de educație montană din zonele rurale din Apuseni. Susținătorii sunt invitați să contribuie folosind pagina de donații a site-ului www.maratonapuseni.ro/doneaza De asemenea, 10% din valoare taxelor de participare achitate începând cu luna mai vor fi direcționate către cauză.

 

30.04.2015

msg systems - Proud supporters of BattleLab Robotica!

msg systems România susține concursul BattleLab Robotica. Acțiunea desfășurată pe 9 Mai 2015 la Cluj-Napoca se adresează tuturor studenților din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, și tuturor studenților din universitățile cu profil tehnic din România, indiferent de specializarea sau de anul de studiu din care fac parte.

Tema evenimentului din acest an este implementarea de roboți de sumo autonomi, capabili să identifice și să elimine de pe suprafața de joc robotul advers în competiție de tip ”1 la 1”.

 

27.04.2015

msg systems trimite studenți în Germania cu burse Erasmus

msg systems România oferă și în acest an burse Erasmus în Germania sub formă de internship. Studenţii vor avea ca mentor specialişti IT din Germania, o curriculă specifică specializării informatice în Java, respectiv ABAP şi bineînţeles ocazia de a interacţiona cu mediul şi cultura nemţească.

 

23.04.2015

Târg de cariere - Tîrgu Mureș

msg systems România te invită pe 29 aprilie 2015 la o nouă ediție a Târgului de Cariere, desfășurat la Teatrul Național din Tîrgu Mureș.

În 29 aprilie, tinerii cu studii superioare absolvite deja sau în curs, cu sau fără experiență de muncă, sunt așteptați cu CV-ul la Teatrul Național Tîrgu-Mureș cu sute de oportunități de carieră în domenii diverse și oferte de locuri de muncă de la 20 de angajatori. Detalii pe: www.targuldecariere.ro/tirgu-mures/

 

19.03.2015

SAP în parteneriat cu msg systems România aduce SAP CodeJam la Cluj-Napoca

Evenimentul renumit la nivel mondial se va desfășura sub sloganul ”Connect, Transform, Reimagine!” abordând tematica: SAP HANA with IoT. SAP Code Jam va avea loc pe data de 15 mai 2015 între orele 11:00AM și 5:00PM (EEST) la City Plaza Hotel, aflat pe str. Sindicatelor, nr. 9-13, Cluj-Napoca. Invitatul special va fi Craig Cmehil, founder SAP Code Jam event concept, și unul dintre puținii care se bucură de titulatura SAP HANA distinguished engineers.

Mai multe detalii despre eveniment pe: http://scn.sap.com/community/events/codejam

 

10.02.2015

Înscrieri deschise la Maraton Apuseni msg systems!

msg systems România este și în acest an partener oficial al Maratonului Apuseni organizat de Clubul Alpin Român Secția Universitară Cluj și Asociația Natura Transilvaniei. Anul acesta Maraton Apuseni msg systems sărbătorește pe 30 mai 2015 cea de a-V-a ediție și cu această ocazie a pregătit numeroase surprize pasionaților de mișcare în natură. Pentru mai ulte informații puteți accesa: www.maratonapuseni.ro

 

 

31.01.2015

O nouă generație de absolvenți ai cursului tehnic SAP

În luna ianuarie o nouă generație de studenți a absolvit cursul tehnic SAP organizat de msg systems România în parteneriat cu Universitatea Tehnică și Universitatea Babeș-Bolyai. Cursul este dedicat exclusiv studenților de la secțiile cu specializare informatică din Cluj Napoca, se desfășoară pe parcursul a șapte săptămâni iar participarea este gratuită.

 

31.10.2012

msg systems predă SAP la universităţile cu profil informatic din Cluj

Compania germană msg systems în parteneriat cu Universitatea Tehnică şi Universitatea Babeş Boylai Cluj Napoca va susţine, pentru al 4-lea an consecutiv, cursul de SAP dedicat studenţilor cu profil informatic din Cluj Napoca.

 

05.10.2012

msg systems este partener TiMAF, secţiunea Street Arts

msg systems este partener al Festivalului  TiMAF (Transylvania International Music and Art Festival) ce va avea loc în perioada 5-28 octombrie la Cluj Napoca.

Acest festival promovează într-un mod non-conformist, prin cele 5 simturi (vaz, auz, miros, simț si gust) 13 arte: muzica, dans, fotografie, arte plastice, arhitectura, teatru, film, gastronomie, arte martiale, arte deocartive si design, street arts, publicitate, literatura.

msg systems este partener principal pe simtul “VIEW/VAZ” şi în cadrul acestui simţ, concursul şi playstation-ul de Grafitti vor fi “powered by .msg systems”.

 

07.07.2012

msg systems România, partener oficial în cadrul competiţiei Maraton Apuseni 2012!

Compania msg systems România este începând cu anul 2012 partener oficial al Maratonului Apuseni organizat de Clubul Alpin Român, secţia Universitară Cluj. În urma acestui parteneriat identitatea maratonului va fi schimbată în "Maraton Apuseni msg systems".

 

27.06.2012

msg systems trimite studenţi în Germania cu bursa Erasmus

msg systems Romania oferă începând de anul acesta burse Erasmus în Germania, sub formă de internshipuri, efectuate in cadrul filialelor companiei din Passau şi Munchen.

Studenţii vor avea ca mentor specialişti IT  din Germania, o curriculă specifică specializării informatice în Java, respectiv ABAP şi bineînţeles ocazia de a interacţiona cu mediul şi cultura nemţească.

 

17.05.2012

WORKSHOP: “Sisteme complexe pentru procesele de business ale BMW şi Daimler. Tehnologia: JAVA EE.”

Joi, 17 mai 2012 msg systems România organizează la sediul companiei workshop-ul tehnic: “Sisteme complexe pentru procesele de business ale BMW şi Daimler”. Tehnologia: JAVA EE. Cei interesaţi se pot înscrie pe email, la adresa stefania.deac@msg-systems.com. Locurile sunt limitate.

 

26.04.2012

Prezentare msg systems România în cadrul UBB

Sub sloganul “Punctul tău de pornire în carieră”, msg systems România prezintă oportunităţile oferite studenţilor de la Universitatea Babeş Bolyai: Practică. Training. Workshop. Internship. Job.

 

24.04.2012

WORKSHOP: “INTERVIUL: 10 întrebări puse la angajare”

Alina Mihalca, HR Specialist în  cadrul msg systems România susţine pentru studenţi workshop-ul “INTERVIUL: 10 intrebari puse la angajare”. Cei interesaţi se pot înscrie pe email, la adresa stefania.deac@msg-systems.com. Locurile sunt limitate.

 

23-26.04.2012

msg systems România este prezentă la Jobshop, eveniment naţional de carieră

În perioada 23-26 aprilie 2012 vom fi prezenţi la Casa de Cultura a Studenţilor, în cadrul Jobshop, eveniment de carieră dedicat studenţilor din cadrul UTCN şi organizat de BEST Cluj Napoca.

 

15.03.2012

Inaugurarea noului sediu msg systems România

În 15 Martie 2012 msg systems România a inaugurat oficial noul sediul al companiei, situat în centrul Clujului, pe strada Samuel Brassai nr 9.

Prima parte a evenimentului s-a adresat studenţilor de la facultăţile de profil IT din Cluj-Napoca, care au avut ocazia de a participa la 3 training-uri de specialitate, în cadrul cărora au fost prezentate proiecte IT marca msg systems.

Partea a doua a evenimentului de inaugurare a întrunit, pe lângă conducerea msg systems România, delegaţi oficiali ai concernului german msg systems, membri marcanţi ai mediului academic clujean, responsabili ai administraţiei locale, reprezentanţi ai comunităţii locale germane şi colaboratori.

 

 

largeporntubepornrowsmaturevideopornnaughtysextales