msg systems ag

Echipa

Succesul este un joc de echipa!

Să lăsăm deoparte cifrele şi datele. Dincolo de cifra de afaceri şi tehnologii, adevăratele motoare ale firmei sunt oamenii, creativitatea şi modul în care aceştia colaborează. Succesul obţinut de msg systems pe parcursul celor 30 de ani se datorează în primul rând echipei care o formează. Ei au contribuit semnificativ la calitatea ridicată a aplicaţiilor informatice marca msg systems, prin competenţe tehnice, devotament şi spirit de echipa.

Deschiderea şi respectul reciproc se regăsesc şi în cadrul companiei noastre, nu doar în colaborarea cu partenerii şi clienţii.

msg systems România se află în permanentă creştere şi reprezintă o componentă importantă a strategiei de dezvoltare pe termen lung a concernului german.

Competenţe tehnice

Centrul de competenţă din România dezvoltă proiecte pentru piaţa germană şi pentru clienţi din întreaga lume, în mai multe domenii şi direcţii de business.

Printre serviciile oferite se numără: dezvoltare software şi consultanţă utilizând tehnologii Java, SAP, .NET, aplicaţii mobile, testare software, administrare de sistem, suport tehnic şi operaţiuni financiare. Echipa msg systems România este formată din peste 100 de programatori SAP, probabil cea mai mare echipa din Transilvania pe aceasta specializare. Ca şi mărime, echipa JAVA are în componenţa sa aproximativ 200 de programatori.

Activităţile care se întâlnesc la nivel de echipă:

  • Teambuilding anual, organizat în fiecare an cu firme renumite de consultanţă din ţară
  • Evenimente de iarnă (Petrecere de Crăciun,  Weekend la Ski), şi de vară (Grill Party pe terasa noastră de 150 de m2), toate marca msg.
  • Sporturi în echipă: baschet, volei, fotbal
  • Workshop-uri de softskills
  • Workshop-uri tehnice (un departament de peste 40 de specialişti de top din cadrul msg systems ag, dedicat dezvoltării competenţelor informatice, stă la dispoziţia  echipei din Cluj)

“Am încercat să creăm în interiorul firmei un climat în care fiecare să se simtă confortabil, respectat şi apreciat. Suntem o firmă transparentă, cu un management deschis şi participativ. Există concepţia greşită cum că într-o multinaţională lucrurile sunt “mai altfel” dar cred, din experienţă, că acest lucru este un mit. Oricare din colegii mei pot susţine argumentat aceast lucru” - Radu Jinga, Manager General msg systems România.

Cariere@msg systems Romania

Dacă doreşti să faci parte din echipa msg systems România, o listă cu job-urile disponibile găseşti aici. Ne poţi scrie pentru informaţii suplimentare pe adresa de email cariere@msg-systems.ro

largeporntubepornrowsmaturevideopornnaughtysextales