msg systems ag

Arhivă

Experientă germană cu Bursa Erasmus

msg systems România a oferit și în acest an o nouă șansă studenților clujeni de a trăi experiența germană prin intermediul proiectului „Bursa Erasmus”. În parteneriat cu Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, filiala concernului de origine germană, a trimis în acest an un student al Facultății de Informatică din cadrul UBB, la Wolfsburg, unde timp de 3 luni (iulie – septembrie) realizează un internship Java.

Mai multe

Când cei mari îi ajută pe cei mici

Fundația World Vision România împreună cu msg systems România și-au unit forțele pentru a oferi unui grup de copii șansa de a crede în bucuria copilăriei. Ca urmare a unei acțiuni desfășurate în iarna anului 2014, când angajații msg systems România au adus spiritul Crăciunului în zone mai puțin favorizate de soartă, compania de origine germană alături de World Vision au făcut încă o bucurie celor 30 de copii, aducându-i într-o bine-meritată excursie în orașul Cluj-Napoca.

Mai multe

SAP CodeJam – un real success la Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, 27 mai 2015, msg systems România, a mai adăugat un eveniment de renume pe lista activităților din domeniul IT Clujean. SAP CodeJAM s-a dovedit a fi un real succes, aducând pe 15 Mai la Hotel City Plaza reprezentanți ai comunității tehnologiilor SAP din România. Reușita evenimentului din 15 Mai contribuie astfel, alături de tradiționala conferință anuală concentrată pe tehnologii SAP, la dezvoltarea comunității de IT pe tehnologii SAP din România.

 

Mai multe

5 ani de la Maraton Apuseni msg systems

Maraton Apuseni msg systems 2015 a adunat în stațiunea Muntele Băișorii peste 1000 de împătimiți ai alergării montane la un eveniment devenit deja tradiție în rândul maratoniștior. Iubitori de alergare cu vârste cuprinse între câteva luni și 82 de ani s-au bucurat pe 30 mai de un eveniment de succes carea încununat 5 ani de colaborare între organizatorii Maraton Apuseni și echipa msg systems.

Mai mult

msg systems România aduce SAP Code Jam la Cluj-Napoca

msg systems România găzduiește la Cluj-Napoca „SAP Code Jam” by SAP. Evenimentul va avea loc pe 15 mai 2015 între orele 11:00AM și 5:00PM (EEST) la City Plaza Hote, aflat pe str. Sindicatelor nr. 9 - 13, Cluj-Napoca.

Mai mult

 

2014

Cursuri SAP pentru studenții informaticieni din Cluj la msg systems România

La începutul fiecărui an universitar compania germană msg systems România organizează în parteneriat cu Universitatea Tehnică Cluj-Napoca și Universitatea Babeș Bolyai un curs tehnic SAP, teoretic și practic, dedicat studenților de la secțiile cu specializare informatică din Cluj-Napoca.

Mai mult

120 de specialisti IT prezenti la cea de-a doua editie a conferintei bazata pe tehnologii SAP de la Cluj Napoca

msg systems România a organizat în 4 Septembrie la Cluj Napoca cea de-a doua ediție a conferinței IT bazată pe tehnologii SAP. La eveniment au participat 120 de specialiști IT din Cluj Napoca cât și din alte orașe ale țării, precum Sibiu, Brașov, Timișoara, Iași și București

Aplicaţie IT în SAP, dezvoltată la Cluj de msg systems România, prezentată la inscom 2014, cea mai mare conferinţă de asigurări din Germania

msg systems România a dezvoltat la Cluj-Napoca, o soluţie IT bazată pe cele mai noi tehnologii propuse de SAP. Proiectul, demarat exclusiv la Cluj, în materie de coordonare tehnică şi implementare, a presupus extinderea flexibilităţii unor produse deja existente şi apreciate de către clienţii branşei asigurări-reasigurări, din portofoliul msg systems: Munich Re, Viena Insurance Group, GenRe, AIG, Volkswagen Bank, Achmea, Nationale Niederlande, Samsung Life Insurance.

Mai mult

 

Germanii de la msg systems au deschis o filială în Târgu-Mureş

Furnizorul de consultanţă şi soluţii IT msg systems România, filiala locală a concernului german msg sys­tems ag, cu clienţi precum Daimler, BMW, Audi sau Vienna Insurance Group, a ajuns în prezent la trei birouri pe piaţa locală după ce a deschis recent o filială în Târgu-Mureş. În afară de biroul din Târgu-Mureş, compania mai deţine alte două birouri în Cluj-Na­poca şi are în total 185 de angajaţi.

Mai mult

 

msg systems Romania - partener BattleLab Robotica 2014

Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj ­Napoca în colaborare cu organizația studențească BEST Cluj­ Napoca a organizat în data de 12 aprilie 2014 a patra ediţie a competiţiei BattleLab Robotica. msg systems Romania a fost partener in cadrul acestui eveniment şi a oferit suplimentar 2 premii echipelor din competiţie: Premiul pentru BEST Design’ şi premiul pentru ‘Cel mai viteaz robot’. BattleLab Robotica este cea mai mare competiție sumo de roboți din Transilvania.

Mai mult

 

3 ONG-uri din Cluj au primit aplicații gratuite din partea unei firme de IT

Trei echipe de programatori din cadrul companiei msg systems România au dezvoltat la cerere, pro-bono, 3 aplicaţii software pentru 3 ONG-uri locale, in cadrul celei de a doua editii a maratonului de programare intern, organizat in intervalul 21-23 Martie 2014.
Beneficiarii aplicaţiilor realizate de msg systems România sunt “Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca”, “Pr Vobis - Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat” şi “O masă caldă”.

Mai mult

Radu Jinga, msg systems România: ‘Suntem în măsură să aducem în 2014, pe piaţa IT a Clujului, cel puţin încă 40 de noi poziţii’

Pentru msg systems România primele luni ale anului au confirmat previziunile pozitive de la finalul anului trecut, astfel încât afacerea companiei din Cluj se află în continuare pe un trend ascendent, iar anul 2014 va aduce o nouă creştere a echipei din Cluj.

Compania are în plan să angajeze cel puţin 40 de oameni în acest an şi să depăşească astfel pragul de 200 de angajaţi, a declarat managerul general Radu Jinga.

Mai mult

2013

msg systems organizează în Cluj Napoca prima conferinţă SAP pe teme IT

msg systems România organizează în 18 septembrie 2013 la Cluj Napoca prima conferinţă SAP pe teme IT unde sunt invitaţi să participe specialişti IT din toată ţara. Evenimentul va avea loc la Hotelul Golden Tulip Ana Dome.

Conferinţa organizată de msg systems România se adresează programatorilor ABAP, consultanţilor tehnici SAP, reprezentanţilor IT din cadrul companiilor care au sistemul SAP implementat, precum şi dezvoltatorilor software în general, interesați să cunoască mediul SAP şi ultimele tendinţe tehnologice pe care le va aborda SAP alături de msg systems în materie de business IT.

Mai mult

msg systems România lucrează pentru cele mai mari firme din branşa asigurări-reasigurări

msg systems România lucrează pentru 7 companii internaţionale din branşa asigurări/reasigurări.
Anul acesta centrul de competenţă SAP din Cluj Napoca a câştigat în portofoliul său încă 2 firme din domeniu: GenRe şi Samsung Life Insurance.

Mai mult

Germanii de la msg systems caută 15 programatori cu experinţă în tehnologiile Java şi ABAP

msg systems România vrea să angajeze până la finalul anului cel puţin 15 programatori, cu experienţă de minim 3 ani în tehnologiile Java şi ABAP. În prezent compania are peste 170 de angajaţi în centrul din Cluj-Napoca, în condiţiile în care, de la începutul anului au fost recrutaţi 20 de oameni.

Mai mult

msg systems România organizează ''Conferinţa Java EE7. Cloud, Web 2.0+''

msg systems România organizează în 17 Mai 2013, conferinţa ʻʻJava EE7. Cloud, Web 2.0+ʼʼ. Sunt invitaţi să participe toţi cei care au preocupări în acest domeniu sau sunt interesaţi de tendinţele de dezvoltare din lumea enterprise, Java sau alternativ. Specialiştii vor găsi cu siguranţă elemente care să-i provoace la discuţii sau reflecţii. Workshop-ul despre Java EE 7 este organizat pe trei secţiuni:

  • Prima va oglindi principalele îmbunătăţiri aduse de Java EE 7.
  • Cea de-a doua va evidenţia tendinţele programării enterprise.
  • Partea a treia va prezenta o aplicaţie care „va rula în nori”.

Mai mult

Germanii de la msg systems angajează 50 de programatori

Furnizorul de consultanţă şi soluţii IT msg systems România, filiala locală a concernului german msg systems ag, cu clienţi precum BMW, Audi sau Vienna Insurance Group, va angaja în acest an în jur de 50 de oameni pentru centrul de competenţe din Cluj-Napoca.

Mai mult

msg systems România programează pentru comunitate

În weekendul 19-21 aprilie o echipă de programatori din compania msg systems România va dezvolta, în cadrul unui maraton de programare organizat intern, 2 aplicaţii software care vor avea ca scop final susţinerea activităţii a 2 ONG-uri locale.

Mai mult

2012

msg systems predă SAP la universităţile cu profil informatic din Cluj

Compania germană msg systems în parteneriat cu Universitatea Tehnică şi Universitatea Babeş Boylai Cluj Napoca va susţine, pentru al 4-lea an consecutiv, cursul de SAP dedicat studenţilor cu profil informatic din Cluj Napoca.

Mai mult

msg systems trimite studenţi în Germania cu bursa Erasmus

msg systems România oferă începând de anul acesta burse Erasmus în Germania, la sediile msg systems AG din Ismaning, pentru tehnologia Java, respectiv Passau pentru cei care doresc să se specializeze în SAP-ABAP.

Mai mult

msg systems România - partener oficial Maraton Apuseni msg systems

Compania msg systems România este începând cu anul acesta partener oficial al Maratonului Apuseni, organizat de Clubul Alpin Român, secţia Universitară Cluj. În urma acestui parteneriat identitatea maratonului va fi schimbată în Maraton Apuseni msg systems.

Mai mult

msg systems angajează 70 de persoane în 2012

Compania msg systems România, furnizor de consultanţă şi soluţii IT pentru BMW, ING, Audi sau Vienna Insurance Group, a anunţat în cadrul inaugurării noului sediul de pe strada Samuel Brassai numărul 9 că are în plan în anul 2012 angajarea în cadrul companiei a aproximativ 70 de persoane.

Mai mult

msg systems România are un sediu nou, în centrul Clujului

În 15 Martie 2012 msg systems România inaugurează oficial noul sediul al companiei, situat în centrul Clujului, pe strada Samuel Brassai nr. 9.

Mai mult

2011

msg systems va angaja 50 de persoane la Cluj-Napoca

Furnizorul german de servicii de consultanţă şi soluţii IT msg systems va angaja la centrul de competenţe din Cluj-Napoca încă 50 de persoane până la sfârşitul anului, consolidarea unităţii fiind unul dintre obiectivele pentru 2011.

Mai mult

msg systems România – peste 30 poziţii disponibile în proiecte IT pentru BMW, Audi sau Daimler

msg systems Romania - filiala a concernului german msg systems AG, una dintre primele companii din domeniul IT din Germania, intentioneaza sa extinda echipa de specialisti IT din Cluj.

Mai mult

msg systems România – o poveste de succes a unei echipe de specialişti SAP din Cluj

Concernul multinaţional msg systems dezvoltă una dintre cele mai inovative soluţii de management al proceselor de asigurare pentru Vienna Insurance Group, în colaborare cu centrul de competenţe din Cluj-Napoca – msg systems România.

Mai mult

largeporntubepornrowsmaturevideopornnaughtysextales