msg systems ag

Termeni si Conditii

Inainte de a utiliza acest web site va rugam sa cititi aceste conditii cu atentie. Utilizarea acestui web site indica faptul ca ati acceptat aceste conditii. Daca nu le acceptati, nu utilizati acest web site.


msg-systems.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialelesunt pur informative.

Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; msg-systems.ro nu va folosi aceste informatii decat in scop personal; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.

Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica msg-systems.ro. Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.

Anumite dispozitii ale acestor conditii ar putea fi anulate de anumite anunturi sau conditii legale localizate pe anumite pagini ale site-ului. L

egaturile spre alte site-uri de pe acest site sunt oferite doar pentru a va ajuta. Daca utilizati aceste legaturi, veti parasi site-ul. Msg systems Romania nu a analizat aceste site-uri si nu controleaza si nu este responsabil pentru aceste site-uri sau continutul lor. Astfel, msg-systems Romania nu gireaza sau nu le reprezinta, inclusiv informatiile, software-ul si alte produse sau materiale gasite pe aceste site-uri sau orice rezultate care pot fi obtinute prin utilizarea lor. Daca decideti sa le utilizati, o faceti pe riscul dumneavoastra.

Orice alta informatie inafara de cele personale, care sunt cuprinse in Privacy Policy, orice materiale, informatii sau alte comunicatii pe care le transmiteti site-ului vor fi considerate neconfidentiale. msg systems Romania nu va avea nici o obligatie cu privire la aceste comunicatii.

msg systems Romania S.R.L. va autorizeaza sa vedeti si sa faceti download-ul materialelor de pe acest site numai daca le utilizati cu scop personal, necommercial, cu conditia sa mentineti toate simbolurile si textele cu privire la copywrite si drepturile de proprietate pe care le contin materialele originale pe orice copie a materialelor. Nu puteti modifica in nici un mod materialele din acest site sau sa le reproduceti, sa le expuneti in public, sa le distribuiti cu scop comercial sau public. Utilizarea acestor materiale pe alte site-uri sau retele de calculatoare, in orice scop, este interzisa. Materialele din acest site sunt proprietatea msg systems Romania si utilizarea neautorizata a acestora poate viola legea dreptului de autor, trademark si alte legi.

msg systems Romania ar putea sa schimbe aceste conditii oricand prin modificarea acestui anunt. Ar trebui sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a revedea aceste conditii.

msg systems Romania S.R.L.

Cluj-Napoca, 400104, Romania, Str Samuel Brassai nr 9

Nr. Reg: J12/3646/2008

CIF RO: 24415960

largeporntubepornrowsmaturevideopornnaughtysextales